Home
Home
Home
Home
Home
Home

U zegt het maar .......

openhartig samenwerken

Rob van Hees

bouwkundig teken- en adviesbureau

Rob van Hees bouwkundig  teken- en adviesbureau  Hooghei 72  5258 SZ  Berlicum

tel: 073 5033442 / 06 52416104

  

'samen' is een werkwoord

Het initiatief 'bouwgroep Brabant' bestaat uit een gelegenheids-team van bouwspecialisten. U als particulier persoon of als ondernemer, cliënt van bouwgroep Brabant, bepaalt samen met de teamleiding welke vaklieden er nodig zijn om een idee om te zetten in bouwen. Al deze vaklieden stemmen vanaf het begin op elkaar af. De opdracht kan interieur en exterieur betreffen; en verbouwing, nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

één aanspreekpunt


Woonhuis, villa, vakantiewoning, appartement, kantoor, bedrijfshal, winkelpand en herbestemming van ruimtes en gebouwen behoren tot het werkveld.

CPO [collectief particulier opdrachtgeverschap] is een belangrijke vlag op het schip van bouwgroep Brabant. Door de regie-functie van bouwgroep Brabant bespaart u 10% tot 15% op de totale bouw- of verbouwingskosten. Er ontstaat tijdwinst en de faalkosten worden aanzienlijk teruggebracht door de fijnafstemming met een bouwbedrijf en de installateurs. Het bouwplan is al doordacht voordat met het daadwerkelijke bouwen wordt begonnen. U heeft één enkel aanspreekpunt van begin tot gereed product voor alles en voor iedereen.

duidelijke afspraken


Al in het begin worden duidelijke afspraken met elkaar gemaakt. De teamleiding begint met aandachtig luisteren; de oplossings-gerichtheid volgt later. Alle vakspecialisten hanteren eenzelfde redelijk uurtarief. Er worden niet meer mensen bij betrokken dan strikt nodig is voor een kwalitatief goed eindproduct. De opdracht kan IN REGIE [op uurbasis] worden voltooid. Uiteraard maken we een tijdsplanning en maken we een inschatting van de te verwachten kosten. Ook AANNEMEN [vaste prijs] is mogelijk en wij maken dan met plezier een zorgvuldige en scherpe offerte en een dito tijdsplanning.

 

De teamleiding van bouwgroep Brabant bestaat uit ontwerper mickers architectuur Uden, uit bouwkundig teken- en adviesbureau Rob van Hees Berlicum en uit een tweetal constructie-adviesbureau's Uden - Volkel.

cliënt is koning


Neemt u via CONTACT per email of per telefoon contact met ons op [0413 251073 - 061529 6111 en 065241 6104] en wij leggen onomwonden uit waarom bouwgroep Brabant voor iedereen een prettig en tevreden resultaat oplevert; zeker voor u als cliënt. Het kennismakings-gesprek is kosteloos en verplicht u uiteraard tot niets. SAMENWERKEN en OPENHARTIGheid zijn onze sleutelwoorden.