Home
Home
Home
Home
Home
Home

U zegt het maar .......

Welkom

Rob van Hees is een bouwkundig teken- en adviesbureau gevestigd te Berlicum.


Vanuit deze centraal gelegen plaats richt RvH zich op bedrijven, instellingen en personen die bouwprojecten ontwerpen, ontwikkelen, realiseren of exploiteren.


Kenmerkend voor vele van deze opdrachtgevers is dat er verschillen kunnen ontstaan in de aanwezig- en tijdelijk gewenste capaciteit en kennis.


Door de gedegen kennis en ervaring van RvH kan hij een welkome aanvulling zijn op de capaciteit en/of kennis bij het realiseren van projecten of het instant houden van uw bezit. Dit is mogelijk door het uitwerken op projectbasis van projecten in de eigen vestiging of op uw locatie.


RvH is een gemotiveerde bouwkundige specialist van hoger niveau. Hij heeft ruime ervaring in uiteenlopende werksituaties en is gewend om te werken met en voor verschillende opdrachtgevers.  Hij is flexibel en past zich makkelijk aan. Door met en voor diverse opdrachtgevers projecten te realiseren ontstaat een wisselwerking van ervaring en kennis welke ook voor u ingezet kan worden.


De opdrachtgevers van RvH bouwkundig teken- en adviesbureau zijn onder andere  architectenbureaus, aannemers,  projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, particulieren en (semi-) overheden. 


met vriendelijke groet,

Rob van Hees

  

Rob van Hees

bouwkundig teken- en adviesbureau

thanks for using this image

Rob van Hees bouwkundig  teken- en adviesbureau  Hooghei 72  5258 SZ  Berlicum

tel: 073 5033442 / 06 52416104